Close

Partners Slimmer Leven Challenge

Kennisinstellingen

Slimmer Leven Challenge editie 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Slimmer Leven 2020 maakt zich sterk voor het aanmoedigen en ontwikkelen van eHealth-concepten die slim inspelen op de actuele uitdagingen en veranderingen in onze maatschappij.

Slimmer Leven 2020

MBO Summa Zorg streeft ernaar met slimme technische oplossingen ervoor te zorgen dat mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Summa College Zorg

De TU/e is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. De universiteit draagt  bij aan de oplossing van grote maatschappelijke vraagstukken en de groei van welvaart en welzijn door de focus op onder andere Health.

TU/e

Fontys verzorgt onderwijs en onderzoek en vormt als brede hogeschool de grootste publieke kennisinstelling in Zuid Nederland. Met haar onderwijs en onderzoek in vrijwel alle sectoren van de samenleving is de impact van Fontys groot.

Fontys

De Hartstichting zoekt naar oplossingen om hart-en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen.

Hartstichting

Brainport Development ontwikkelt de regionale economische strategie, ontwikkelt en realiseert projecten, biedt bedrijfsadvies en innovatieve bedrijfshuisvesting en promoot Brainport Regio in binnen- en buitenland. 

Brainport Development

Partners

De volgende overheden en organisaties dragen eraan bij de Slimmer Leven Challenge 2017 tot een succes te maken.